KERSTMENU 2018

PROEF

OERBOL – € 6,50
TRUFFELBOTER – POMPOEN HUMMES – PESTO

PLANKJE DOK – € 6,50 P.P.
WILDZWIJN COPPA – FENEGRIEK KAAS – AMANDELEN – OLIJVEN – ARRAZINI
KAAS STENGELS & CROSTINI LAMSHAM (MIN 2 PERSONEN )

VOORGERECHTEN

BURRATA UIT PUGLIA
GEROOSTERDE BIET – HAZELNOOT – POMPOENCRÈME & GROVE PESTO

GEVOGELTE PATÉ
HAZELNOOT/ROZIJNENBROOD – GRANBERRY COMPOTE – GEMBER/SINAASAPPEL MAYONAISE – GEROOSTERDE AMANDELEN & MIZUNA

AAN DE HAAK
GRAVAD LAX – SESAM TONIJN – BB HOLLANDSE GARNAAL – COQUILLES – WASABICRÈME – WORTEL – BIET

I LOVE BEEF
GEROOKTE RIB EYE / COUSCOUS – CARPACCIO / AARDAPPELTRUFFELSALADE – BITTERBAL / DIPSAUS & BIJPASSENDE GARNITUREN

TUSSENGERECHTEN

TRUFFELRISOTTO
BEUKENZWAMMETJES – TRUFFEL – OUDE KAAS – DRAGON OLIE – HERTENHAM (OOK VEGA VERKRIJGBAAR)

POMPOENSOEP (OOK VEGA VERKRIJGBAAR)
MASCARPONE – GEROOSTERDE PITTEN – GEDROOGDE PATA NEGRA – KAASSTENGEL

HOOFDGERECHTEN

EEN(D), TWEE , DRIE …..
EENDENBORST – BOUTJE – ROULAEUX – POMPOEN – WITLOF – BIET – ZOETE AARDAPPEL & GRAND MARNIER JUS

FF WEZEN VISSEN
KABELJAUW – ZALM – ROODBAARS – WILDE GAMBA – WINTERSE GROENTE & SAFFRAANSCHUIM

HERT IS KERSTMIS (OOK RUND VERKRIJGBAAR)
RÖSTI – STOOFPEERTJE – ROMANESKO – STOOFPERENJUS – BONEN & SPEK

LEKKER WILD(ZWIJN) DOEN
BIEFSTUK – BB – WANG – BUIKSPEK – VERGETEN GROENTE – BATAAT FRIET & PORT JUS

DESSERT

ZOET VAN DE CHEF
LAAT U VERRASSEN

KOFFIE FRIANDISES
KOFFIE MET KLEINE LEKKERNIJEN

SMAAKVOLLE KAZEN VAN GERT-JAN DE KAASBOER
GEMBER/DADELCHUTNEY & KLETZENBROOD

———

ZIN IN EEN MOOIE WIJN? VOOR DE FEESTDAGEN HEBBEN WE SPECIALE WIJNEN INGEKOCHT. DE BRIGADE VERTELT U GRAAG MEER!

———–

3 gangen €45,- (voor, hoofd & nagerecht)
of 4 gangen €55,- (voor, tussen, hoofd & nagerecht).

(gerechten zijn ook los te bestellen – hiervoor hanteren wij een meerprijs t.o.v. de menuprijzen)

ONZE GERECHTEN KUNNEN ALLERGENEN BEVATTEN. VRAGEN? INFORMEER BIJ HET PERSONEEL.