Menukaart

 

Borrel & bites

Brood met smeersels €8,50

gezouten boter – tomaten tapenade – knoflook olie

Jamon plankje €19,50

Serrano – spianata – oude kaas – coppa di Parma – olijven

Lunchgerechten

(tot 16:00 te bestellen)

Carpaccio uitsmijter € 17

truffelmayonaise – rucola  Parmezaanse kaas

balsamico stroop

Salade buratta €  18

rucola – little gem – croutons – cherry tomaat – granaatappel – balsamico stroop

 Pasta mosselen € 19

Pasta – chiliroom – gamba – mosselen – rucola – tomaat – Parmezaanse kaas – knoflook

Romige garnalen € 20

 Sereh room – chili – gamba – citroen – bosui – breekbrood

Toast biefstuk € 23

Kastanje paddenstoelen – rode ui – peterselie – taugé – kalfsjus – bosui

Salade krokante kip € 19

 Bbq saus – paprika – bosui – Little gem – zoetzure komkommer

Oerbrood avocado  € 18

 gerookte zalm – eitje – tomaat – cottage cheese – feta – rode ui – knoflook peper

Voorgerechten

(ook als lunch te bestellen)

Watermeloen salade € 18

rode ui – feta – basilicum mayonaise – rucola – coppa de Parma

Gebakken coquilles € 23

Ras el hanout crème – serranoham – oosterse dressing

Geitenkaas € 18

 gekarameliseerd – chioggia biet – gegrilde druiven spies – ras el hanout mayonaise – coppa di Parma – pecannoot

  Noorse garnalen € 22

appel – avocado – rode ui  bieslook – komkommer – frisee – nori

 Bavette tataki € 22

  acoto balsamico stroop – Peccorino – gepofte tomaat – zoetzure venkel – groene appel

Rundertartaar € 21

 rode biet – little gem – bramen – radijs – kappertjes – sesammayonaise

Zalm carpaccio  € 19

 dille mayonaise – frisee – rode ui – Romanesco roosjes – kappertjes

Hoofdgerechten

(ook als lunch te bestellen)

Slibtong € 24

peterselie – knoflookolie – citroen – zongedroogde tomaat – zwarte olijven – pesto

Mosselen € 24

 gekookt – witte wijn – frietje – aioli – groene kruiden

Zeebaars € 27

gebakken – gnocchi – gepofte knoflook – bundelzwam – cashewnoot – sjalottenjus

Diamanthaas € 31

Zoete aardappel crème – paddenstoelen – knoflook – gekaramelliseerde sjalot – tomaat

Kalfsentrecote € 28

kruidenboter – dikke frieten   geroosterde mais – gefrituurde prei

To share plank vis € 32 p.p.

(Alleen te bestellen per 2 personen)

zalm – roodbaars – kabeljauw – gamba’s

groene kruiden saus  seizoengroentes 

To share plank vlees € 39 p.p.

(Alleen te bestellen per 2 personen)

Chateau briand 450 gram

(aan tafel geflambeerd)

 gekaramelliseerde appel – paddenstoelen roomsaus

Nagerecht 

Scropino € 12

prosecco – limoensorbet – aalbessen

Mango trifle € 14

brownie crumble – limoen mascarpone

Zomerse tompouce € 14

crème suisse – rood fruit – citroensorbet

Friandises € 11

 koffie of thee naar keuze met kleine lekkernijen

Kaasproeverij € 19

vier mooie internationale kazen met bijpassend garnituur