Menukaart
Borrel & bites
Brood met smeersels €8,50
gezouten boter – tomaten tapenade – knoflook olie
Jamon plankje €19,50
Serrano – spianata – oude kaas – coppa di Parma – olijven
Lunchgerechten
(tot 16:00 te bestellen)
Carpaccio uitsmijter € 17
truffelmayonaise – rucola Parmezaanse kaas
balsamico stroop
Salade buratta € 18
rucola – little gem – croutons – cherry tomaat – granaatappel – balsamico stroop
Pasta mosselen € 19
Pasta – chiliroom – gamba – mosselen – rucola – tomaat – Parmezaanse kaas – knoflook
Romige garnalen € 20
Sereh room – chili – gamba – citroen – bosui – breekbrood
Toast biefstuk € 23
Kastanje paddenstoelen – rode ui – peterselie – taugé – kalfsjus – bosui
Salade krokante kip € 19
Bbq saus – paprika – bosui – Little gem – zoetzure komkommer
Oerbrood avocado € 18
gerookte zalm – eitje – tomaat – cottage cheese – feta – rode ui – knoflook peper
Voorgerechten
(ook als lunch te bestellen)
Watermeloen salade € 18
rode ui – feta – basilicum mayonaise – rucola – coppa de Parma
Gebakken coquilles € 23
Ras el hanout crème – serranoham – oosterse dressing
Geitenkaas € 18
gekarameliseerd – chioggia biet – gegrilde druiven spies – ras el hanout mayonaise – coppa di Parma – pecannoot
Noorse garnalen € 22
appel – avocado – rode ui bieslook – komkommer – frisee – nori
Bavette tataki € 22
acoto balsamico stroop – Peccorino – gepofte tomaat – zoetzure venkel – groene appel
Rundertartaar € 21
rode biet – little gem – bramen – radijs – kappertjes – sesammayonaise
Zalm carpaccio € 19
dille mayonaise – frisee – rode ui – Romanesco roosjes – kappertjes
Hoofdgerechten
(ook als lunch te bestellen)
Slibtong € 24
peterselie – knoflookolie – citroen – zongedroogde tomaat – zwarte olijven – pesto
Mosselen € 24
gekookt – witte wijn – frietje – aioli – groene kruiden
Zeebaars € 27
gebakken – gnocchi – gepofte knoflook – bundelzwam – cashewnoot – sjalottenjus
Diamanthaas € 31
Zoete aardappel crème – paddenstoelen – knoflook – gekaramelliseerde sjalot – tomaat
Kalfsentrecote € 28
kruidenboter – dikke frieten geroosterde mais – gefrituurde prei
To share plank vis € 32 p.p.
(Alleen te bestellen per 2 personen)
zalm – roodbaars – kabeljauw – gamba’s
groene kruiden saus seizoengroentes
To share plank vlees € 39 p.p.
(Alleen te bestellen per 2 personen)
Chateau briand 450 gram
(aan tafel geflambeerd)
gekaramelliseerde appel – paddenstoelen roomsaus
Nagerecht
Scropino € 12
prosecco – limoensorbet – aalbessen
Mango trifle € 14
brownie crumble – limoen mascarpone
Zomerse tompouce € 14
crème suisse – rood fruit – citroensorbet
Friandises € 11
koffie of thee naar keuze met kleine lekkernijen
Kaasproeverij € 19
vier mooie internationale kazen met bijpassend garnituur