Menukaart
Borrel & bites
Brood met smeersels €7,50
pesto – paprika hummus knoflookolie
Creuses
½ dozijn oesters € 3,50 p.s.
Lunchgerechten
(tot 16:00 te bestellen)
Carpaccio Uitsmijter €14,50
truffelmayonaise – rucola Parmezaanse kaas – balsamico stroop
Boeren omelet €15,50
spek – groene kruiden – aubergine courgette – paprika – oerbrood
Stamppot Dok €16,50
andijvie – spekjes – kalfssukade – cashewnoot crunch – rode ui kalfsjus
Dok’s 12-uurtje €17,50
tomaten-paprika soep – sandwich krabsalade – kalfskroket – mosterd mayonaise – oerbrood
Pasta penne €16,50
pesto – zongedroogde tomaat – kippendijen – rucola Parmezaanse kaas
Naanbrood zalm €17,50
Gerookte zalm – gegrilde groene asperges – kruiden ricotta – eitje – rode ui
Avocadosalade €16,50
Avocado – little gem – radijs edamame bonen – groene kruidenolie – eitje
Voorgerechten
(ook als lunch te bestellen)
Ceviche van kabeljauw €16,50
Yuzu – pesto – frisee – chili – bosui – gekarameliseerde appel
Carpaccio van rund €13,50
truffelmayonaise – rucola Parmezaanse kaas
Taartje gamba’s €16,50
Aziatische komkommer – wortel paksoi – sesam dressing gefrituurde gamba
Gerookte eendenborst € 16,50
romeinse sla – rode sla – krokant spek – pompoenpitten sinaasappel dressing blauwschimmel kaas
Winterse salade €14,50
veldsla – spinazie – gekarameliseerde noten – geitenkaas – kaneel – appel rozijnen – croutons
Steak tartaar surf & turf €17,50
gamba – soja mayonaise – rode ui – kappertjes – peterselie kwarteleitje
Tartaar van zalm €18,50
oosterse avocado – imitatie kaviaar – nori – yuzu mayonaise
Hoofdgerechten
(ook als lunch te bestellen)
Kabeljauw € 24,50
gekarameliseerde sjalotjes doperwt – lauw warme anti boise
Cannelloni € 19,50
bechamel – spinazie – ricotta – zongedroogde tomaat – paprika coulis – krokante oesterzwam
Hert- of runder biefstuk € 24,50
Kruidenkorst – mousseline van hutspot – spruitjes – stoofpeer kalfsjus
Fazant € 26,50
borst – kwartel boutje – pastinaak crème – zuurkool – rozijnen – gevogelte jus – appel
Snoekbaars € 24,50
Parelgort – tuinerwt – abrikozen chutney – bundelzwam
To share plank vlees € 65,00 (2 pers.)
chateaubriand (450 gram) gegrilde seizoengroenten – peperjus – frietje
To share plank vis € 57,50 (2 pers.)
zalm – roodbaars – kabeljauw – gamba’s – hollandaise saus – seizoengroentes – frietje
Nagerecht
Crème brulee € 10,50
tonkaboon – yoghurtijs pecannoot
Friandieses € 9,50
koffie of thee naar keuze met kleine lekkernijen
Kaas proeverij € 17,50
vier mooie internationale kazen met bijpassende garnituur
Stoofperen tiramisu € 10,50
lange vingers – cacao – baileys
Wekelijks wisselend verrassingsdessert € 10,50
Laat jij je graag verrassen?