Menukaart

 

Borrel & bites

Brood met smeersels €7,50

sjalotten boter – aioli

tomaten tapenade

½ dozijn oesters € 3,50 p.s.

Rauw – gemarineerd of gegratineerd

Lunchgerechten

(tot 16:00 te bestellen)

Carpaccio Uitsmijter €14,50

truffelmayonaise – rucola  Parmezaanse kaas – balsamico stroop

Paddenstoelen omelet €14,50

truffel tapenade – groene kruiden  oerbrood

Salade krokante kip €14,50

bbq saus – courgette – paprika   bosui – little gem – zoetzure komkommer

Glasnoedels salade €17,50

coquilles – gemarineerde bundelzwam – zoetzure komkommer – cashewnoten

chili-limoensaus

Pasta vongole €16,50

chiliroom – gamba’s – knoflook  Parmezaanse kaas – gepofte tomaat – rucola

Flatbread biefstuk €18,50

gegrilde courgette – mozzarella tomaat – spek en bonen – kalfsjus  rucola

Voorgerechten

(ook als lunch te bestellen)

Geitenkaas €15,50

gekarameliseerd – chioggiabiet – gegrilde druiven – witlof

krokante coppa di Parma – pecannoot – ras el hanout mayonaise

Carpaccio van rund €13,50

truffelmayonaise – rucola – Parmezaanse kaas

Krabtaartje €16,50

omelet – mango – passievrucht – cayenne mayonaise

Carpaccio van coquilles €17,50

zalm – frisée – coppa di Parma

citroenmelisse – pesto – zalmkaviaar

Salade caprese €14,50

tomaat – mozzarella  basilicum – aceto balsamico stroop – pijnboompitten

Oosterse proeverij €16,50

buikspek – paksoi – loempia – wasabi mayonaise – krokante gamba – mihoen – atjar

Entrecote tataki €16,50

bosui – bbq saus – Pecorino  sesam – gepofte tomaat – zoetzure venkel

Hoofdgerechten

(ook als lunch te bestellen)

Zeeuwse mosselen € 21,50

serehroom – of klassiek – frietjes – begeleidende sauzen

Gnocchi € 19,50

pesto – courgette – burrata

gepofte tomaat – Parmaham  rucola – Parmezaanse kaas

Bavette € 23,50

portobello – blauwschimmel kaas – opperdoezer – chimichurrie – pastinaakchips

Eendenborst € 23,50

gekarameliseerde witlof – anijs paddenstoelen

sinaasappelsaus – pastinaak crème – romanesco

Heilbot € 24,50

 gesmoorde venkel – rode bieten risotto – kruidenolie

To share plank vlees € 57,50

(2 pers.)

iberico rack (600 gram)  seizoengroentes – maiskolf  sjalottenjus – frietjes

To share plank vis € 55,00

(2 pers.)

zalm – roodbaars – kabeljauw – gamba’s – schaaldierenjus

seizoengroentes – frietjes

Nagerecht 

Friandises € 9,50

koffie of thee naar keuze met kleine huisgemaakte lekkernijen

Kaas proeverij € 17,50

vier mooie internationale kazen met bijpassende garnituren

Chocolade mousse € 10,50

crunch van pecannoot – tuille – sinaasappel coulis – frambozen

Bosbessen trifle € 10,50

mascarpone – brownie – bosbessen

passievruchten coulis

Wekelijks wisselend verrassingsdessert € 10,50

Laat jij je graag verrassen?