Lazy Saturday 23 november 2024

Lazy Saturday 23 november 2024

Lazy Saturday bij DOK Restaurant: Een Onvergetelijke Avond met Nonotes

Op 23 november 2024 nodigen we je uit voor een speciale Lazy Saturday bij DOK Restaurant in Zwijndrecht. Het belooft een avond vol ontspanning, heerlijk eten en geweldige muziek te worden, verzorgd door de getalenteerde band Nonotes.

Wat kun je verwachten?

  • Live Muziek van Nonotes: Laat je meevoeren door de betoverende klanken van Nonotes. Deze band staat bekend om hun veelzijdige repertoire en energieke optredens die gegarandeerd voor een geweldige sfeer zorgen.
  • Culinaire Verwennerij: Geniet van een uitgebreid diner bereid door onze topchefs. Elk gerecht is met zorg samengesteld om je een onvergetelijke smaakervaring te bieden.
  • Inclusief Drank: Voor slechts 95 euro per persoon kun je de hele avond genieten van heerlijke drankjes, inclusief een selectie van wijnen, bieren en non-alcoholische opties.

Programma:

  • Aanvang: 18:00 uur
  • Diner: 19:00 uur
  • Live Muziek en DJ: 20:00 uur - 00:00 uur

Reserveer Snel! Wacht niet te lang met reserveren, want de plaatsen zijn beperkt en deze avond wil je niet missen. Reserveer nu en verzeker jezelf van een plek voor deze unieke ervaring.

Adres: DOK Restaurant Zwijndrecht, Nederland

Kosten: 95 euro per persoon, inclusief drank

We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een avond vol muziek, gezelligheid en culinaire hoogstandjes. Tot dan bij DOK Zwijndrecht.

Terug naar blog

RESERVEER SNEL

Voor een onvergetelijke avond

[nerdy-form:2411]