Salade burrata

Salade burrata

Aan de Maasboulevard in Zwijndrecht, waar de rivier majestueus voorbij stroomt, ligt het sfeervolle Dok Restaurant. Hier, in een ambiance die zowel romantisch als gastvrij is, wordt een voortreffelijk voorgerecht geserveerd: de Salade Burrata.

Met dit voorgerecht word je getrakteerd op een culinaire ervaring die je zintuigen prikkelt. De salade begint met een basis van knapperige little gem, die perfect samengaat met de zoete en sappige vijgen. De cherry tomaatjes voegen een frisse, lichtzure toets toe, terwijl de rode ui zorgt voor een subtiele scherpte. Alles wordt harmonieus samengebracht met een verfijnde dressing van aceto balsamico, die de smaken prachtig in balans brengt.

De ster van dit gerecht is natuurlijk de burrata, een romige kaas die smelt op je tong en een rijke, boterachtige smaak heeft. Deze Italiaanse delicatesse tilt de salade naar een hoger niveau en maakt elke hap een ware traktatie.

Dok Restaurant, geopend van woensdag tot zondag, nodigt je uit om te komen proeven, beleven en ervaren. Hier draait alles om genieten van seizoensgebonden gerechten, bereid met passie en creativiteit. Of je nu komt voor een intiem diner of een gezellige avond met vrienden, de Salade Burrata belooft een onvergetelijke culinaire ervaring te zijn.

Kom langs en laat je verrassen door de smaken van het seizoen bij Dok Restaurant in Zwijndrecht. Proef, beleef en ervaar de magie van onze keuken.

Terug naar blog

RESERVEER SNEL

Voor een onvergetelijke avond

[nerdy-form:2410]